„Botox kezelés (hajra) nekem való?”

Számomra való a haj Botox kezelés?

Tedd fel magadnak az alábbi néhány egyszerű kérdést:

Túl van dolgozva a hajam?
Sérült a hajam?
Kiszáradt a hajam?
Túl sokszor szőkítették vagy festették a hajam?
Túl sokáig van kiegyenesítve a hajam és kezd durvának tűnni vagy unalmas?
Göndörödik a hajam?
Nagyon vékony vagy élettelen a hajam?
Töredezett a hajam?

Ha túl sok volt az IGEN, akkor mindenképpen haj Botox kezelés kellhet neked!!!

Mi az a haj Botox kezelés, és hogyan működik?

A Cocochoco Botox Keratin kezelés a legjobb módja annak, hogy felélénkítsd a hajad.

Teljesen természetes összetevőket használva segít a kezelt haj helyreállításában és újjáépítésében puhává, simává és selymes tapintásúvá teszi a hajat.

Minden egy kezelésben helyreállítja a száraz, sérült hajat, javítja a textúrát és fényét, hidratálja és mélyen kondicionálja, kezeli a töredezett hajvégeket, megszelídíti a göndörödést és UV-védelmet ad.

A Hair Botox célja, hogy táplálja és eltüntesse a haj fodroit. A végeredmény:
A Botox kezelés göndörödésmentessé és ennek következtében fényesebbé teszi a hajat. Annak ellenére, hogy a Hair Botox nem egyengető kezelés, a haj egyenesebbnek is tűnhet, mivel hajunk hajlamos megpuhulni és kissé göndörödni, ha göndörödik. A Hair Botox mély kondicionáló kezelést nyújt a hajnak.

Ha a haja kiszáradt, vagy töredezett hajvégektől, göndörödéstől szenved, vagy egyszerűen csak egészségesebb hajat szeretne, a hajra való Botox életmentő. Tele van tápláló fehérjékkel, antioxidánsokkal, vitaminokkal, kondicionáló olajokkal és egyéb hajegészséges összetevőkkel, amelyek kitöltik a hajszálak réseit és visszaadják annak természetes szépségét.

A hajhullás megszüntetése mellett a Hair Botox volument ad a hajnak, és megfiatalítja a korábban károsodott hajszálakat. A haj az alkalmazás után 24 órával mosható.

UV védelem

A Cocochoco Hair Botox luxus UV-védő összetevőket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a haj öregedését. Az UV-védelemnek köszönhetően a botox fantasztikus kezelést nyújt a napsütéses ünnepek előtt, vagy mindenkinek, aki nap mint nap erős UV-sugárzásnak van kitéve.

Mennyi ideig tart a Botox-os haj?

A Hair Botox kezelés hatása 3-5 hónapig tart. A legtöbb ember számára 3 vagy 4 hónapig tart. Ezt követően ajánlatos a kezelést újra elvégezni. Ne feledje, hogy a kezelés hosszabb ideig tart, használja a Cocochoco utóápoló termékek teljes választékát, különösen a szulfátmentes samponokat és kondicionálókat, valamint a Cocochoco hajmaszkot heti 1-2 alkalommal. Kövesse a Cocochoco általános ajánlásait és tanácsait is.

Haj Botox Eredmények után

A Hair Botox nem olyan kezelés, amely megváltoztatja a haj típusát. Például a göndör haj nem lesz egyenes. De a kezelés javítja a természetes haját, mert kitölti a hajszálak réseit. A Hair Botox egészségesebbé, puhábbá, fényesebbé, dúsabbá és élénkebbé teszi a hajat. Fiatalabbnak fog kinézni, és eltűnnek a töredezett hajvégek.

Ráadásul, ha a göndörödés a fő probléma, akkor a haj sokkal könnyebben kezelhető és kevésbé göndörödik, miközben hű marad a természetes hajtípushoz. A haj Botox tényleg működik! Már az elején észrevehető különbség lesz a hajadban. A csökkentett göndörödés és elrepülés miatt a haj formázása sokkal könnyebb és gyorsabb lesz.

A haj Botox kezelése biztonságos

A Botox a hajra határozottan biztonságos. Nem tartalmaz méreganyagokat vagy káros vegyi anyagokat. Azonban, mint minden új terméket, amelyet a testre vagy a bőrre vezetnek be, ezt is tapaszt kell tesztelni (kövesse a szokásos bőrvizsgálati protokollt). Először vigyen fel egy kis mennyiségű haj Botoxot a bőrére, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs allergiás reakciója az összetevőkre. A legtöbb ember nem tapasztal semmilyen káros mellékhatást a kezelés során, ezért ne aggódjon.

Botox vs. Keratin kezelés… Mi a különbség?

A haj botox kezelés célja, hogy segítsen megszüntetni a göndörödést, mivel kisimítja, egészségesebbé és fiatalosabbá teszi a hajat. Remek lehetőség a túl sok durva vegyszer használatának elkerülésére. Ez egy mély kondicionáló kezelés, amely segít helyreállítani és rekonstruálni a hajat, olyan kulcsfontosságú összetevők felhasználásával, mint a fehérjék, aminosavak, vitaminok és lipidek. Az öregedésgátló hajkezelés töltőanyagként működik, kitölti a hajszálak réseit, így selymes, fényes és fiatalosabb megjelenésű lesz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem egyengető kezelés, és nem is olyan erős, mint a Keratin kezelés. A Keratin Treatment egy fejlett eljárás, amely egészséges, fényes és selymes megjelenést biztosít a hajának. Az alkalmazás a keratinon alapul, amely a bőr, a haj és a köröm elsődleges fehérje. A keratin egy természetes anyag, amely képes javítani a haj szerkezetét, állapotát és rugalmasságát. A haj egyenes és göndörödésmentes marad akár 4 hónapig, az eredeti haj állapotától függően.

Összegzés: A fő különbség e két kezelés között az, hogy a keratin kezelés a kiegyenesítést és a göndörödés teljes megszüntetését szolgálja, olyan emberek számára készült, akik szeretik a nagyon egyenes hajat, jelentősen csökkentve a térfogatot. A Hair Botox a göndörödés helyreállítására, táplálására és megszelídítésére szolgál, mindenkinek, akinek a haja nagyon sérült, túldolgozott, vékony szerkezetű és mélyregenerálásra szorul.

Hogyan kell alkalmazni:

 1. Mossa meg alaposan a haját egy mélytisztító samponnal – vigye fel, hagyja a hajon 3-5 percig, majd öblítse le.
 2. Száraz törölközővel dörzsölje a hajat, majd enyhén szárítsa meg, amíg 60-70%-os nedvesség nem lesz.
 3. Vigye fel a kezelést ecsettel, szálanként, a gyökerektől 1-1,5 cm-re.
 4. Hagyja a kezelést a hajon 20-30 percig. Az expozíciós idő a haj állapotától és a károsodás mértékétől függ.
 5. Szárítsa meg teljesen a haját meleg hajszárítóval, majd fésülje át.
 6. Polírozza a hajat vasalóval 190 és 220 Celsius fok közötti hőmérsékleten. A hőmérséklet-beállítás a haja állapotától függ – a nagyobb sérüléseknél alacsonyabb beállítást igényel, a szűz/barna/göndör hajra pedig nagyobb melegítést. Vegyünk 1 cm vastag szálakat a fejbőrrel 90 fokos szögben. Hőálló fésű használata javasolt. A haj eredeti állapotától függően 4-6 alkalommal menjen át minden szakaszon. (ha több sérülés, akkor kevesebbszer)
 7. 24 óra elteltével mossa le a hajmaradványokat Cocochoco szulfátmentes samponnal és kondicionálóval.

Hogyan ápold a hajad a Botox kezelés után?

A kezelést követő első 24 órában:

 • Ne moss hajat 24 órán keresztül
 • Semmilyen módon ne hajlítsa meg vagy kösse be a haját
 • Ne takarja el a fejét semmivel
 • Reggelenként alkalmanként használjon hajvasalót, ha a haja begöndörödik az alvás miatt
 • Ha a haj nedves lesz, vagy túl sok nedvességet szív fel, gyorsan szárítsa meg és egyenesítse ki.

A hajmosáshoz és a kezelési hatás meghosszabbításához Cocochoco professzionális szulfátmentes sampont kell használnia (a szulfát nagyon gyorsan kimossa a Botoxot a hajból). Mossa meg a haját, amilyen gyakran csak szükséges. Minden mosás után vigyen fel Cocochoco professzionális kondicionálót, ez a kondicionáló szilikonmentes (a szilikonos kondicionálók károsítják a Botox termék megolvadásakor keletkező bevonatot). Mosás után fújva szárítsa meg a haját a jobb hatás érdekében. Ne használjon invazív, alkoholt tartalmazó hajformázó termékeket. Ezenkívül hetente egyszer használhatja a Cocochoco professzionális hajmaszkot. Extra simává, puhává, fényessé és egészségessé varázsolja a hajat.

 

Botox kezelés

Érdekelne a hajfestés? Foglalj időpontot, s gyere el hozzánk: IDŐPONTFOGLALÁS