Milyen hosszúnak kell lennie a hajnak a hosszabbításhoz?

A hajhosszabbítással kapcsolatban a legtöbb emberben két fő kérdés merül fel: milyen hosszúnak kell lennie a hajnak, és milyen típusú hajhosszabbítást érdemes használnia. Haja hosszától függően különböző típusú hosszabbításokat kell használnia. Például, ha érdeklik a csíptetős hosszabbítás, hajának legalább 35 cm hosszúnak kell lennie. A szőttes szalaggal vagy fúziós hosszabbítással a hajának csak 20 cm hosszúnak kell lennie. Íme, mit kell tennie, ha hajhosszabbítást választ a hajához.

Amit szem előtt kell tartania hajhosszabbításkor

Hajhosszúság hosszabbításhoz

Az, hogy milyen hosszúnak kell lennie a hajának, attól függ, hogy milyen típusú hosszabbítást szeretne készíteni. Például, ha speciális ragasztóval szeretné felragasztani a hosszabbítókat, akkor azoknak legalább 35 centiméteresnek kell lenniük. Ugyanez vonatkozik a fúziós és tape-in hosszabbításokra is, amelyeknek legalább 20 centiméter hajhosszra van szükségük.

A hajtípus

Ha fonott szalagos vagy fúziós hosszabbítást szeretne, ellenőrizze, milyen vastag vagy hosszú a haja, valamint milyen állagú és vastag. Az ilyen típusú hajhosszabbítás alapszabálya, hogy a hajnak vastagabbnak kell lennie, mint a sajátja. Ha felragasztható hosszabbítót használ, nem kell aggódnia a textúra vagy a vastagság miatt, mert a ragasztó nagyjából minden hajat a helyén tart.


A haj minősége

Ha jó minőségű invisalign hajhosszabbítást szeretne, akkor soha nem festett vagy dauerolt hajat kell választania. Ennek az az oka, hogy a használt vegyszerek ronthatják a haj minőségét és beszennyezhetik azt, töredezést és egyéb szövődményeket okozva. Ha szűz hajad van, mindenképpen kérj előre mintát, hogy a hosszabbítások megrendelése előtt ellenőrizhesd a textúrát és a minőséget.

A mosási és karbantartási szint

Akár a csíptetős, akár a felragasztható hajhosszabbítások iránt érdeklődik, tudja, hogy a megfelelő hajmosás és -formázás időbe telik. Ha túlzottan elfoglalt, előfordulhat, hogy a szalagos hosszabbítók nem az Ön számára valók, mert fokozott odafigyelést igényelnek. Ennek ellenére feltétlenül használjon megfelelő sampont, balzsamot és hajkezelést, hogy haja egészséges, fényes és puha maradjon.

A költségek

Magától értetődik, hogy a jó hajhosszabbítások több pénzbe kerülnek. Ugyanakkor pénzt is megtakaríthat, mert többé nem kell rendszeres hajvágásra költenie (a hosszabbítás típusától függően).

Következtetés: Milyen hosszúnak kell lennie a hajnak a hosszabbításhoz?

A haj hossza határozza meg, hogy mennyi ideig kell várnia a hajhosszabbítás előtt. Ahogy ebben a cikkben is említettük, a hajának körülbelül 35 cm kell lennie a ragasztós hosszabbításokhoz, 20 cm-esnek a ragasztószalagos és a vetülékes hosszabbításokhoz, és egy hüvelykesnek kell lennie a fúziós vagy lánchosszabbításhoz. Fontos figyelembe venni a haj szerkezetét és vastagságát is. Például, ha a haja vastag, de nagyon puha, akkor jobban jár, ha vetülékhosszabbítást próbál ki, mint felragasztható hosszabbítást, mert azok jobban megtartják a haj formáját.

hajhosszabbítás

Érdekel a hajhosszabbítás? Foglalj időpontot, s gyere el hozzánk: IDŐPONTFOGLALÁS